غذای گیاهی

مقاله طرز تهیه خوراک لوبیا

اگر قصد دارید لوبیا را در فر بپزید، واقعاً مفید است که آنها را یک شب قبل از پختن خیس کنید. صبح خود را با لوبیا چیلی پر پروتئین شروع کنید، به سراغ یک بوریتوی پرکننده بروید و روز را با لوبیا چیلی دلچسب به پایان برسانید. «واقعاً، واقعاً خوب و بسیار آسان! به گفته jeighmy، همه آن را دوست داشتند، چیزی که هرگز در این خانواده پنج نفره اتفاق نمی افتد. ما آن را به عنوان سوپ لوبیا خوردیم و همچنین لوبیاها را در تورتیلاهایی که مانند بوریتو با نمک و فلفل پیچیده شده بود، قرار دادیم. به آب نیاز داشتم چون متوجه نشدم در قابلمه باز است تا آب بجوشد….

غذای نونی

بیکن را بپزید تا در تابه ترد شود، سپس از ماهیتابه خارج کنید و یک قاشق غذاخوری از چربی خرد شده را برای پختن سبزیجات نگه دارید. وقتی حبوبات در قابلمه تمام شد، در صورت تمایل می توانید تکه های رزرو شده را در آخر هم بزنید. یک پوند لوبیا خشک را با پنج فنجان آب بپوشانید. لوبیاهای خشک را با مواد الهام گرفته از مکزیک مانند فلفل چیلی، پودر چیلی و زیره چاشنی کنید. شما می‌خواهید این دستور غذا را برای لوبیا چیتی تند به سبک مکزیکی نشانه‌گذاری کنید—شما بارها و بارها به آن باز خواهید گشت. این لوبیا چیتی غذایی خوشمزه و مقرون به صرفه است.

شام چی بپزم

لوبیا چیتی به طور طبیعی سرشار از کربوهیدرات است، به این معنی که آنها کتو دوست نیستند. تعداد پیام های متنی ارسال شده بین NC، TN و KY واقعا شگفت انگیز است. این آخر هفته من و دوست دختر کالج قدیمی ام در حال بالا رفتن از کوه LeConte هستیم که 5 مایلی مستقیم به آسمان است.
اگر می خواهید از دیگ یا آرام پز خود استفاده کنید، همه چیز را در آرام پز بریزید و به مدت 7 تا 8 ساعت با حرارت ملایم بپزید. در این مورد نیازی به شیرجه نیست. فقط به خاطر داشته باشید که بافت دانه متفاوت خواهد بود.

غذای گیاهی

ما می دانیم که این برای همه واقع بینانه نیست، بنابراین برای کسانی که ترجیح می دهند از فروشگاه خرید کنند، یک توصیه نام تجاری ارائه می دهیم. اگر تصمیم دارید آن را امتحان کنید به ما اطلاع دهید. برای مواقعی که از قبل برنامه ریزی نکرده اید، برخی از خوانندگان موفقیت خود را با استفاده از روش خیس کردن سریع گزارش کرده اند. من از مفصل هاک استفاده می کنم که در واقع مفصل ساق پا است. همچنین می توانید از برش های دیگر گوشت خوک دودی یا حتی بوقلمون دودی استفاده کنید.
ممکن است شما لوبیاهای خود را پخته باشید و هرگز آنها را به طور کامل نپزیدید – و سپس نمک را مقصر دانستید. حقیقت این است که حتما یک لوبیا کهنه خورده اید. حبوبات ماندگاری طولانی دارند – اما برای همیشه دوام ندارند. حبوبات را در حدود 2 سال استفاده کنید. اگر در عرض یک سال استفاده شوند بهتر هستند. لوبیا و نان ذرت یکی از لوازم اصلی خانه من بود که در اعماق جنوب بزرگ شده بودم.

خوراک لوبیا

این غذاهای ساده تقریباً با هر چیزی یا به عنوان یک غذای بشقاب حلبی، به سبک کابوی، با یک تکه نان ذرت خوب است. برای خوشمزه ترین لوبیاها، روی حرارت ملایم بپزید و در حین پختن سطح مایع را فقط 1 اینچ بالاتر از سطح لوبیا نگه دارید. لوبیا و برنج آرام پز – یک غذای جانبی آسان که با یک تخم مرغ همزده و آووکادو روی آن، می تواند به یک شام گیاهی سریع تبدیل شود. من طعم لوبیا را هنگام استفاده از مکعب های استاک و آب به عنوان مایع ترجیح می دهم.

به مدت 1 ماه در فریزر نگهداری می شود. اگر می خواهید زمان پخت را تسریع کنید، می توانید از زودپز برای تهیه این دستور استفاده کنید. توصیه می کنیم از این دستور غذا به عنوان راهنمای زمان استفاده کنید.
من هرگز به استفاده از مکعب های استوک با آب فکر نمی کردم. و من هرگز به خرید بیکن فکر نمی کنم، بنابراین معمولاً چند تکه بیکن یا روغن بیکن می ریزم. یک برند ادویه به نام فیستا از سن آنتونیو وجود دارد. بقیه مواد را اضافه کنید و بگذارید بجوشد.
شام خوشمزه
شام خوشمزه

دیدگاهتان را بنویسید